FLYTTJÄNST

Vi hjälper dig med FLYTT

Boka akut flytthjälp av ditt bohag med Stylinghuset

Upptäck den ultimata lösningen för akut flytthjälp i Stockholms län! Stylinghuset är ditt pålitliga flyttbolag som står till tjänst för både privatpersoner och företag. Oavsett om det gäller flytt av bohag eller kontorsflytt, så är vi experterna som garanterar en smidig och effektiv övergång.

Med vår omfattande täckning i hela Stockholms län, inklusive områden som Sollentuna, Solna, Vasastan, Södermalm och Sundbyberg, kan du lita på att vi når dig oavsett var du befinner dig. Vårt dedikerade team av professionella flyttare står redo att agera snabbt och effektivt för att möta dina akuta flyttbehov.

OFFERTFÖRFRÅGAN

Begär en kostnadsfri offert & få svar inom kort

Välj oss som din flyttfirma för en extra trygg och pålitlig flyttupplevelse i Stockholm. Med vår omfattande ansvarsförsäkring som täcker skador upp till 2,000,000kr kan du känna dig säker på att vi tar ansvar för din flytt.

När du bokar oss som flyttfirma kan du vara trygg i vetskapen om att vi levererar en tjänst som är helt försäkrad och kvalitetsäkrad. Vårt dedikerade team strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och säkerställer att varje steg i flyttprocessen hanteras med omsorg och precision.

Nyttja rutavdraget för din flytt med STYLINGHUSET!

Upptäck fördelarna med rutavdraget när du anlitar oss som ditt flyttföretag! Med våra omfattande tjänster inom flytthjälp, packhjälp, bärhjälp och transport kan du dra nytta av rutavdraget och endast betala 50% av arbetskostnaden.

Vi tar hand om allt det administrativa och ser till att din flytt blir en smidig och prisvärd upplevelse. Kontakta oss idag för att få reda på hur du kan nyttja ditt rutavdrag och boka in din flytt till ett förmånligt pris.

När du väljer oss som ditt flyttteam kan du luta dig tillbaka och låta oss göra det tunga arbetet åt dig. Våra erfarna flyttproffs tar hand om nedpackningen av dina ägodelar, så du behöver inte längre oroa dig för den biten. Vi ser till att allt packas noggrant och säkert, så att du kan känna dig trygg med att dina ägodelar är i goda händer.

VANLIGA FRÅGOR

Vanliga frågor - Homestyling Vanliga frågor - webbshop Kontakta oss LEVERANS & RETURER Köpvillkor Integritetspolicy Webbshop

RING

08 – 96 50 60
Öppet alla dagar

08.00 – 20.00

Följ oss

MAILA

info@stylinghuset.nu
Vi svarar ofta inom 24h på helgfria vardagar