HOMESTYLING

Vi hjälper dig med styling

Från första mötet finns vi där och hjälper dig att få ut bästa priset för din bostad

VAD ÄR HOMESTYLING?

Homestyling är att förbereda sin bostad inför försäljning.

En harmonisk och hemtrevlig miljö är nyckeln till en lyckad styling. Det lockar ofta till sig fler bud, och det bidrar till den rätta hemmakänslan hos potentiella köpare.

När det kommer till homestyling används neutrala färgpaletter anpassade efter vad som passar bostaden och som tilltalar en så stor målgrupp som möjligt. Det är lätt att tänka på vad man själv tycker om till sitt hem men homestyling handlar om att få spekulanterna att känna sig hemma.

I dagens samhälle är det lätt att hitta fin inredning. Det vi hjälper dig med är att få till den röda tråden i just din bostad och skapa en helhet. 

FRÅN BESÖK TILL SÅLD BOSTAD

VARFÖR HOMESTYLING?

Homestyling lyfter din bostad och ökar möjligheten till en lyckad försäljning. Att tillsätta inspirerande detaljer, trivsamma textilier samt anpassade möbler hjälper potentiella köpare att se möjligheten i en bostad. Styling syftar till att göra bostaden tilltalande för så många som möjligt.

Våra stylister har stor erfarenhet och kunskap om hur man får till det bästa resultatet för just din bostad. Vi vet hur lägenheten fångas bäst på bild och tar hänsyn till likväl fotovinklar som hur hemmet ska upplevas på visning.

Vårt mål är att nå ut till en bredare målgrupp genom att visuellt visa bostadens fantastiska tillgångar och på så sätt få in extra budgivare. Vi skräddarsyr våra
lösningar efter just din bostad.

Osäker på vilken styling som passar er?

VANLIGA FRÅGOR

Vanliga frågor - Homestyling Vanliga frågor - webbshop Kontakta oss LEVERANS & RETURER Köpvillkor Integritetspolicy Webbshop