HOMESTYLING I SOLLENTUNA

Ska du flytta och önskar professionell hjälp med att förbereda din bostad inför fotograferingen och visningarna? Då kan du tryggt vända dig till Stylinghuset. Vi specialiserar oss på homestyling i Sollentuna.

Genom att presentera din bostad på bild med en stilfull inredning så lockar du betydligt fler potentiella köpare till visningarna. Med vår hjälp kan du förvänta dig en snabbare försäljning av din bostad och dessutom ökar möjligheten till ett högre slutbud.

Våra skickliga stylister har omfattande erfarenhet av både homestaging och homestyling i Sollentuna, och de har förmågan att omvandla din bostad till drömhemmet som potentiella köpare söker.

Läs mer

FRÅN BESÖK TILL SÅLD BOSTAD

BOKA OSS FÖR EN STYLING AV DITT HEM

Behöver du hjälp med att förvandla din bostad till en ljus drömbostad som känns rymlig och attraktiv på bostadsmarknaden? Då är det bara att kontakta oss på Stylinghuset!

Vi specialiserar oss på stylinguppdrag av alla storlekar, och oavsett om du har en mindre lägenhet eller ett större hus, så är inget projekt för litet eller för stort för oss. Vi brinner för att göra varje bostad till en unik och lockande plats för potentiella köpare.

Du når oss enkelt via maill eller telefon, och vi står redo att svara på alla dina frågor om våra tjänster. Vårt mål är att skapa en bostad som inte bara tilltalar dina egna önskemål, utan också lockar till sig uppmärksamhet och intresse på bostadsmarknaden.

Kontakta oss på Stylinghuset för att få din bostad att stråla och ge den bästa möjliga chansen till en snabb och framgångsrik försäljning!

Kontakta oss

VÅRT FANTASTISKA LAG: PASSIONERADE SKAPARE AV INSPIRERANDE HEM!

På Stylinghuset har vi ett oöverträffat och passionerat lag som brinner för inredning och skapandet av inspirerande och trivsamma hem. Med många års erfarenhet inom branschen, och ett dedikerat team som sätter kreativitet och professionalism i främsta rummet, är vi stolta över att leverera bästa möjliga homestyling och inredningstjänster till våra kunder. Vårt engagemang och kompetens säkerställer att varje projekt blir en framgång, oavsett om det handlar om att förbereda bostäder inför försäljning eller förvandla ett utrymme till en inspirerande drömbostad. Med ett lager fullt av resurser placerat i Sollentuna, och en oöverträffad kunskap om Stockholmsområdet, är vi redo att överträffa dina förväntningar och skapa magi i varje projekt.

Om oss

VAD KOSTAR HOMESTYLING I SOLLENTUNA?

När du vill boka en homestyling i Sollentuna hos oss är priset beroende på din bostads storlek och hur mycket styling som krävs för att ge den bästa presentationen.

Om din bostad redan är möblerad, bygger vi på den befintliga möbleringen och kompletterar med noga utvalda detaljer för att skapa en tilltalande och harmonisk miljö. I detta fall kan du boka vår tjänst Mellanstyling. Om din bostad däremot är helt tom, så passar vår tjänst Fullstyling bättre. Vi tar i detta fall med oss både alla slags möbler och inredningsdetaljer för att fylla bostaden.

Kontakta oss gärna för att få en gratis offert. Våra helhetslösningar inkluderar styling av alla rum, inklusive eventuella uteplatser.

Vi tror starkt på att vår tjänst och att i slutänden betalar den sig själv. De flesta kunder upplever en värdeökning och får ett högre slutbud efter stylingen.

Stylinghuset utför uppdrag över hela Stockholm och är redo att hjälpa dig att göra din bostad till en attraktiv och eftertraktad pärla på marknaden. Tveka inte att kontakta oss så skräddarsyr vi en lösning som passar just din bostads behov.

Kontakta oss

FLYTT- OCH MAGASINERINGSTJÄNSTER I SOLLENTUNA: FÖR STRESSFRIA FLYTTAR!

Upptäck våra smidiga och Rut-berättigade flytt- och magasineringstjänster i Sollentuna. På Stylinghuset levererar vi professionell och pålitlig hjälp för en problemfri flyttupplevelse. Vårt erfarna team av flyttexperter tar hand om alla detaljer för att säkerställa att din flytt blir enkel och effektiv. Dessutom erbjuder vi magasineringstjänster för att tryggt förvara dina ägodelar under övergången mellan bostäder. Med vår Rut-berättigade service kan du dra nytta av skatteavdrag och samtidigt få den bästa möjliga flyttupplevelsen. Välj Stylinghuset för att göra din flytt till eller från Sollentuna!

läs mer

BOKA ETT MÖTE MED OSS

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig

=

RING

08 – 96 50 60
Öppet alla dagar

08.00 – 20.00

Följ oss

MAILA

info@stylinghuset.nu
Vi svarar ofta inom 24h på helgfria vardagar

VANLIGA FRÅGOR

Vanliga frågor - Homestyling Vanliga frågor - webbshop Kontakta oss LEVERANS & RETURER Köpvillkor Integritetspolicy Webbshop